top of page
Pszichoterápia Borbálával
IMG_0025_edited.jpg
Üdvözlöm.

Elérhetőségeim: emailonline üzenetküldés vagy telefon

Formátum: egyéni vagy pár terápia, nyitott végű vagy korlátozott számú;

Beszélt nyelvek: magyar, English

 Áttekintés 

 

A kínált terápia: 

beszélgetésen-alapuló

Integratív pszichoterápia egyének és párok részére

Személyes, sétáló, online vagy telefon terápia

Integratív: kliensemhez igazodva használom a különböző irányzatok eszközeit,

Terápia (counselling): közel áll a pszichológiai tanácsadáshoz, de nem hoz a kliens helyett döntést hanem abban segíti, hogy megtalálja saját útját.

Személyes szakmai megközelítésem: 

ítélkezéstől mentes, elfogadó és védett teret kínálok, mely nemcsak egyedülálló személyisége hiteles létét biztosítja, hanem további kibontakozását is segíti

Néhány élethelyzet vagy lelki probléma, amelyben segíthetlek:

álom-feldolgozás, beilleszkedés, Covid-19 félelem, csecsemő halál, depresszió, döntéshelyzet, lelki fájdalom, gyász, fogyatékosság, gyermekkori élmény, harag, honvágy, identitás, LMBT+, magány, munkahelyi kapcsolat, önértékelés, önimeret, párkapcsolat, trauma, stressz, szexualitás, szégyen,  szorongás, válás, vizsga stressz...

Személyes érdeklődési területem

az identitással, a személyiséggel és az autonómiával való munka valamint az, hogy ezek átfedései miként hatnak kliensem önmagával és másokkal való kapcsolataira. Más szóval, hogy az ön identitása és személyisége hogyan befolyásolja önképét és emberi viszonyait. 

Ha hiteles énünket nem tudjuk kifejezni és elfogadni, számtalan nemkívánt érzés, mint például a bűntudat, az alacsony önértékelés vagy a harag lehet rajtunk úrrá. A terápia segíthet ezeknek az érzéseknek a feldolgozásában és az identitás megerősítésében. 

Ezen felül, nyitott vagyok az olyan kreatív technikák használatára, mint az álommunka, naplóvezetés valamint a képek és a szimbólumok használata.

Az integratív terápia olyan felnőtt pszichoterápiás modalitás, amely többféle elméletet, módszert  és eszközt épít magába. A  terápia során az alkalmazott módszer a kliens személyiségéhez, önismereti szintjéhez és a probléma jellegéhez igazodik.
út
"Mert a jövőd nem valahol távol van. Nem kilométerekre, nem hónapokra, évekre. Nem jön. Hanem itt van. Benned."

Csitáry-Hock Tamás
bottom of page